Засідання педагогічної ради

Засідання педагогічної ради

З першого питання виступила Гергелюк Л.Б, завідувач, яка ознайомила учасників конференції з алгоритмом підготовки педагогів дошкільного закладу до підвищення кваліфікації у 2021 році.

З результатами тематичного вивчення стану освітнього процесу з організації фізкультурно-оздоровчого розвитку дітей ознайомила всіх Тимошина О.М, вихователь-методист.

Вихователь Новак Л.В презентувала свій досвід роботи з організації просвітницької роботи з батьківським колективом в умовах карантину.

Про свій досвід роботи працівники закладу інформували учасників в ході круглого столу з теми «Робота дошкільного закладу в реаліях коронавірусу», на якій було винесено питання:

 Охорона праці, життя і здоров’я учасників освітнього процесу в умовах пандемії, спричиненої коронавірусною інфекцією – інформація Захарко С.В, сестри медичної старшої;

 Організація роботи з дітьми під час режимних моментів в умовах карантину - інформація Себлій Т.П, вихователя старшої групи «Барвінок»;

 Дотримання карантинних вимог під час музичних занять – інформація Потичко Б.М, музичного керівника;  Фізкультурно-оздоровчий розвиток дітей в наявних умовах: організація занять з фізичного виховання, свят та розваг – інформація Войтович Ю.І, інструктора з фізкультури.

Також, було проведено тестування педагогів з теми «Фізкультурно-оздоровча робота з дітьми дошкільного віку» з метою перевірки та закріплення знань.

 Педагогічної радою були ухвалені рішення:

1. Взяти інформацію завідувача про підвищення кваліфікації у 2021 році до уваги. Подати інформацію вихователю-методисту для складання орієнтовного плану підвищення кваліфікації педагогів дошкільного закладу на 2021 рік за зразком, що додається – всім педагогам, до 21.12. 2020

2. Стан освітнього процесу з організації фізкультурно-оздоровчого розвитку дітей вважати задовільним. Оформити результати тематичного вивчення стану освітнього процесу з організації фізкультурно-оздоровчого розвитку дітей наказом по ДНЗ – Тимошиній О.М, до 15.12.2020

3. Урізноманітнювати роботу з батьківським колективом в умовах карантину: проводити анкетування, тестування, консультування, батьківські збори онлайн, використовуючи інтернет-технології (сайти, блоги, форуми, чати, гугл-диски, гугл-міт, зум тощо) – вихователям усіх груп, постійно.

4. Продовжити дотримуватися карантинних вимог під час освітньої діяльності в реаліях пандемії, спричиненої коронавірусною інфекцією – всім педагогам, упродовж карантину.

5. Повторно опрацювати Лист МОН від 02.09.2016 № 1/9-456 «Щодо організації фізкультурно-оздоровчої роботи у дошкільних навчальних закладах» для використання їх в роботі з дітьми - всім педагогам, до 30.12.2020.

 
  • Calendar icon8 грудня 2020