Методичне об'єднання

        У дошкільному закладі відбулося засідання методичного об’єднання педагогів дошкільного закладу з теми "Формування комунікативної компетенції дошкільників методами інтерактивної взаємодії".

Вихователь Ільчук І.О. підготувала для педагогів повідомлення про завдання та показники комунікативно-мовленнєвого розвитку дітей.

Корзун Г.М., вихователь дошкільного закладу, розповіла про забезпечення ефективної діалогової взаємодії з дошкільниками.

Цікаву інтерактивну консультацію з елементами тренінгу підготувала для педагогів вихователь Харитонюк Л.І.

Присутні мали змогу переглянути заняття з художньо-мовленнєвої діяльності з теми «Колобок в гостях у малят» з використанням технології наочного моделювання вихователя середньої групи «Берізка» Овдійчук І.А.

Методичну мозаїку з теми «Використання інтерактивних технологій в розвитку мовлення дітей дошкільного віку організувала вихователь-методист О. Тимошина, під час якої вихователі продемонстрували такі технології як коментоване малювання (Пилипенко Л.В), мозаїка (Брень Л.Д), інтерактивна вправа «Асоціативна квітка» (Себлій Т.П.), методику багатоканальної діяльності (Суранович О.М.) та інтерактивна гра «День народження» (Бурба Ю.Г).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Далі учасники виробили методичні рекомендації до теми та ознайомилися з планом наступного методичного об’єднання

 
  • Calendar icon25 жовтня 2019